DinLejeMægler

Udlejer

Udlej dine lejeboliger med DinLejemægler

  Sådan fungerer vores koncept

  1. Gennemgang af behov og portefølje

   

  2. Opstart og markedsføring af lejeboliger
  3. Løbende udlejning af lejeboliger

  Udlejning af lejligheder, rækkehuse og lejeboliger i Aalborg og omegn

  Hos Din Lejemægler varetager vi udlejning af alle slags lejemål i Aalborg, både lejligheder, villaer, rækkehuse samt større udlejningsejendomme og lejeporteføljer. Vi hjælper vores udlejningskunder med løbende fremvisninger samt dialoger med nye, potentielle lejere. Ligeledes varetager vi alt indenfor fotografering og markedsføring både fysisk og online på vores hjemmeside, sociale medier samt diverse boligportaler. Vi vægter gennemsigtighed samt en god, løbende dialog med vores kunder højt. Vi bliver først glade, når vores kunder er det.

  Konceptet

  Vi sørger for at matche dine lejemål med den rette lejer. Når vi har indgået en aftale med dig omkring udlejning af din lejeportefølje, går vi straks i gang med fotografering, markedsføring på sociale medier, samt promovering på diverse boligportaler. Derefter er vi klar til at håndtere diverse henvendelser omkring dine lejemål samt foretage løbende fremvisninger indtil vi finder den rette lejer. Slutteligt mangler vi blot en underskift på lejekontrakten fra begge parter, og du er nu klar til at færdiggøre den sidste del af processen, indtil dit lejemål igen står tomt. Her står vi igen klar til at håndtere samme proces forfra, hvis du forsat ønsker et samarbejde og var tilfreds med vores tidligere håndtering.  

  Fordele

  Når du bruger Din Lejemægler, tager vi hånd om alt fra fotografering af lejemålet, udarbejdelse af tekster, markedsføring, samt kontakt og fremvisning til potentielle lejere. Du bruger derfor ikke egen tid på ovenstående. Desuden er der ingen uforudsete omkostninger forbundet med vores service – vi har altid en fast pris, så du nøjagtigt kender dine omkostninger i forbindelse med udlejningen.

  Pris

  Hos os løber du som udlejer ingen risiko. Vi kører med konceptet ”No cure, No pay”, hvilket betyder, at du som udlejer forsikres om, at vores salær først skal betales, når aftalen med en ny lejer er i hus. For vores del af arbejdet, som inkluderer håndtering af al kontakt med interesserede lejere, fotografering, promovering og markedsføring samt fremvisninger af lejemålet, tager vi et salær, fra den første måneds husleje. Alt andet tilfalder dig som udlejer. Er der tale om større lejeporteføljer, forhandler vi en intern pris fra sag til sag ud fra opgavens omfang og kompleksitet. Vi hjælper også gerne udlejere med fuld ejendomsadministration og ind- og fraflytningssyn.

  Vil du høre mere om mulighederne ved brug af Din Lejemægler, så udfyld ovenstående kontaktformular eller kontakt vores udlejningschef, Esben Lind-Nielsen, på el@dinlejemaegler.dk eller +45 25 27 03 99.

  Vi samarbejder blandt andet med