Nyhed: Din Lejemægler laver nu flyttesyn

Nyhed: Din Lejemægler laver nu flyttesyn

17. maj 2024

Efter en længere testperiode er Din Lejemægler nu klar med endnu en service - nemlig ind- og fraflytningssyn. Det sker som led i vores mission om at gøre det endnu lettere og mindre tidskrævende for udlejere. Vi ved, hvor vigtigt det er for både udlejere og lejere at have en smidig og problemfri overdragelse af boligen, og vores nye flyttesyn-service er lavet til at opfylde dette behov.

Hos os laves alle flyttesyn digital, hvor lejeren er tilstede og vi sammen gennemgår boligen med billededokumentation. Efter gennemgangen vil der komme en underskrift og du vil som udlejer modtage en pdf med alle detaljer.

Hvad er Flyttesyn?
Flyttesyn, også kendt som ind- og fraflytningssyn, er en grundig gennemgang af boligen ved indflytning og fraflytning. Formålet er at dokumentere boligens tilstand, hvilket skaber en klar og retfærdig basis for eventuelle vedligeholdelseskrav. Dette sikrer altså med andre ord, at der ikke opstår tvister om boligens stand.

Hos Din Lejemægler er vi stolte af at kunne tilbyde denne nye service, der understøtter vores engagement i at levere brugbare løsninger til vores kunder.