For udlejere

Udlej dine lejeboliger med Din Lejemægler

Hos Din Lejemægler varetager vi udlejning af alle slags lejemål i Aalborg, både lejligheder, villaer, rækkehuse samt større udlejningsejendomme og lejeporteføljer.

Vi hjælper vores udlejningskunder med løbende fremvisninger samt dialoger med nye, potentielle lejere. Ligeledes varetager vi alt indenfor fotografering og markedsføring både fysisk og online på vores hjemmeside, sociale medier samt diverse boligportaler.

Vi vægter gennemsigtighed samt en god, løbende dialog med vores kunder højt. Vi bliver først glade, når vores kunder er det.

Samarbejdspartnere

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Konceptet

Vi matcher dine lejemål med den rette lejer. Når vi har indgået en aftale med dig omkring udlejning af din lejeportefølje - uanset om der er tale om genudlejning eller projektudlejning, går vi straks i gang med fotografering, markedsføring på sociale medier, samt promovering på diverse boligportaler. Derefter er vi klar til at håndtere diverse henvendelser omkring dine lejemål samt foretage løbende fremvisninger indtil vi finder den rette lejer. Slutteligt mangler vi blot en underskift på lejekontrakten fra begge parter.

Fordele

Når du bruger Din Lejemægler, tager vi hånd om alt fra fotografering af lejemålet, udarbejdelse af fangende tekster, markedsføring, samt kontakt og fremvisning til potentielle lejere. Du bruger derfor ikke egen tid på udlejningen. Desuden er der ingen uforudsete omkostninger forbundet med vores service – vi har altid en fast pris, så du nøjagtigt kender dine omkostninger i forbindelse med udlejningen.

Pris

Hos os løber du som udlejer ingen risiko. Vi kører med konceptet ”No cure, No pay”, hvilket betyder, at du som udlejer først betaler vores salær, når aftalen med en ny lejer er i hus, kontrakten er underskrevet og depositum er indbetalt. Vi hjælper også gerne udlejere med ind- og fraflytningssyn.

Vil du høre mere om mulighederne ved brug af Din Lejemægler, så udfyld ovenstående kontaktformular eller kontakt vores udlejningschef, Esben Marcus Lind, på [email protected] eller +45 25 27 03 99.

Se udviklingen

Som udlejer modtager du et unikt login til vores portal, hvor du kan logge ind 24/7 og se hvordan udlejningen af dine lejemål udvikler sig.

På platformen vil du kunne se:

  • Antallet af fremvisninger
  • Antallet af henvendelser
  • Status på fremvisninger
  • Kommentarer fra potentielle lejere
Følg med i dine lejemål når det passer dig

Fordele

Vi tager hånd om alt fra fotografering af lejemålet, udarbejdelse af fangende tekster, markedsføring, samt kontakt og fremvisning til potentielle lejere. Du bruger derfor ikke egen tid på udlejningen. Desuden er der ingen uforudsete omkostninger forbundet med vores service – vi har altid en fast pris, så du nøjagtigt kender dine omkostninger i forbindelse med udlejningen.

Fordele:

  • Vi varetager hele processen frem til underskrevet kontrakt
  • Vi markedsfører dine lejemål baseret på vores medieplan
  • Vi er online - også når lejerne har fri
  • Vi laver genudlejning på mere end 2.500 lejemål

Bliv opdateret